EVENT INFO

Zondag 29 september 2024

Op 29 september is Doesburg om gedoopt tot Hanze City Trail stad. Op deze dag kunnen hardlopers en wandelaars, tijdens de 2e editie van de Hanze City Trail Doesburg, een parcours afleggen in en door Doesburg. Er worden dit jaar tweetal parcours lengtes uitgezet. De routes gaan langs en door gebouwen in Doesburg.

Met deelname aan de Doesburgse Hanze City Trail maakt je een unieke ervaring mee!

Maar wat het zo bijzonder maakt, is dat de je als hardloper of wandelaar Doesburg op een unieke en ludieke wijze zal gaan zien. Over de Linies, langs vele monumentale panden en zelfs door historische gebouwen leg je het parcours af.

Op deze pagina vind je in onderstaande volgorde informatie over:

  • De parcoursen
  • Het programma
  • Startnummers
  • Startwaves
  • Kleedgelegenheid en tassenafgifte

PARCOURSEN

Het parcours van de Hanze City Trail Doesburg  staat bekend als de leukste van Nederland en één van de uniekste in haar soort ter wereld!

De start bevindt zich aan de kade bij de Turfhaven bij de kraan en de loods achter LOC17. Dit alleen al geeft je een onvergetelijke indruk als deelnemers en ook als toeschouwers.

Bekijk hiernaast de parcourskaarten van de Hanze City Trail Doesburg, deze kaarten zullen in aanloop naar het evenement worden voorzien van een update. Het parcours van de Hanze City Trail Doesburg zal de nodige wijzigingen doormaken ten opzichte van 2023.

PROGRAMMA | ZONDAG

29 september 2024

TIJD

10:30 – 15:00 uur

ACTIVITEIT

HANZE CITY TRAIL 5 KM en 10 KM

LOCATIE

@LOC17 – Turfhaven Doesburg

Startnummers

Deelnemers kunnen hun startnummer ophalen op zondag 29 september 2024 in de loods achter LOC17 op vertoon van het e-ticket. De e-tickets worden vanaf één week voorafgaande aan het weekend verstuurd. We werken met startgroepen kleurcodes en unieke nummers. Deelnemers aan de Hanze City Trail ontvangen een startnummers op een polsband zonder tag (draag deze altijd zichtbaar om aan je pols). Zorg dat je niks over je tag heen draagt, anders gaat het niet goed met de route ondersteuning.

De Hanze City Trail is een low-profile-evenement. Er is GEEN mogelijkheid om een medisch paspoort achter te laten bij de organisatie. Bij calamiteiten of indicenten valt de organisatie terug op de reguliere zorgdiensten. Voor kleine incidenten of ongevalletjes is EHBO aanwezig bij de start en finish locatie LOC17.

Startnummer kunnen niet worden overdragen.
Afstand wijzigen kan door contact op te nemen met de organisatie via contact formulier.

Startwaves

De indeling van de startwaves voor de onderdelen op zondag wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte starttijd in het inschrijfformulier. Alle deelnemers worden automatisch in de door hun aangegeven starttijd en de respectievelijke startwave ingedeeld.

Let op: wijzigen van startwave is, na 8 september niet meer mogelijk. Je mag wel in een latere startwave starten.

Klik hier voor meer informatie over snelle lopers.

Kleedgelegenheid en tassenafgifte

Op zondag 29 september is kleedgelegenheid en tassenafgifte alleen beschikbaar voor deelnemers aan de Hanze City Trail Doesburg die dit bij het inschrijfformulier hebben aangevinkt (€ 3,00). Op de dag zelf is het beperkt mogelijk om deze nog aan te schaffen, op=op.

Kleedgelegenheid

Zonder startnummer krijg je geen toegang. Supporters krijgen ook geen toegang tot de kleedgelegenheid.

Voor de dames en heren bevindt de kleedgelegenheid zich in de loods achter LOC17 via de ingang aan de kadezijde (open van 10.00 tot 15.30 uur). Spullen achterlaten in de kleedgelegenheid is niet toegestaan, deze worden verwijderd.

Tassenafgifte

De tassenafgifte (open van 10:00 tot 15:45 uur) bevindt zich naast de aanmeldbalie in de loods achter LOC17. Hier kun je je tas (zonder waardevolle spullen) op eigen risico afgeven. Let op: de maximale afmetingen voor tassen is 30 (l)x 20 (b) x 50 (h).

Let op: Wanneer je voor tassenafgifte hebt gekozen tijdens de Hanze City Trail Doesburg, koop je hier automatisch kleedgelegenheid bij.

Heb je nog meer vragen? Kijk in onze FAQ’s voor het antwoord op jouw vraag.

Hanze City Trail - Top Sponsors - IAM SPORTS - Gemeente Doesburg - NIETJANKEN

© Hanze City Trail 2024 / een initatief van I AM SPORTS | Disclaimer | Privacy verklaring | Contact | Mijn account | Realisatie site: NIETJANKEN.nl